Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤα νέα μας - ΑνακοινώσειςΕτήσια Γενική Συνέλευση 2016

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2016

111 Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση του, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016, στο Ξενοδοχείο Stanley, παρουσία δεκάδων μελών του από την ΕΛ.ΑΣ. και το Π.Σ.
Προσκεκλημένοι από τη πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας τίμησαν με τη παρουσία τους τις εργασίες απευθύνοντας χαιρετισμό στους παρόντες και κάνοντας αναφορά σε θέματα που απασχολούν το προσωπικό.
Συγκεκριμένα παραβρέθηκε ο Αν/της Γενικός Γραμματέας του Υπ. Ες. & Δ.Α κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Δ/ντής Αναπλ. Υπουργού Υπ.Εσωτ. & Δ. Α. κ. Νικόλαος Μάρκου, ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης & Ανθρώπινου Δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος κ. Αχιλλέα Σκανδάλη, ο Προεδρεύον της ΑΔΕΔΥ κ. Σταύρος Κουτσιουμπέλης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού του Υπ. Δημοσ. Τάξης
κ. Γεώργιος Κολοβός καθώς και μέλη της.

Ο Πρόεδρος παρουσίασε τον μέχρι στιγμής απολογισμό δράσεων του Συλλόγου στους παρευρισκόμενους, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα και τους ευχαρίστησε για τη παρουσία και τη συνεχή στήριξη του συλλόγου.

[images_grid auto_slide=”no” auto_duration=”1″ cols=”three” lightbox=”no” source=”media: 3979,3977,3976″][/images_grid]

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES

Most Popular