Εορταστική εκδήλωση Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αττικής

Εορταστική εκδήλωση Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Αττικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΚΕΜΕΑ στις παλιές Σχολές της ΕΛ.ΑΣ.

Στην κατάμεστη, από μέλη του Συλλόγου, αίθουσαευλόγησε την βασιλόπιτα οΠροϊστάμενος της Υπηρεσίας θρησκευτικού της ΕΛ.ΑΣ. Ταξίαρχος π. Νεκτάριος Κιούλος.

Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας παρέστησαν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων Δημόσιας Τάξης Δημήτριος Αναγνωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης Τζανέτος Φιλιππάκος.

Εκ μέρους της φυσικής ηγεσίας, ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Προϊστάμενος κλάδου Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης και ο Συντονιστής Υποστήριξης ΑΠΣ Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος.

Τέλος, στη γιορτή παραβρέθηκε και το προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου κος. Κων/νος Ζαχαρόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχήθηκε για το νέο έτος υγεία και ευτυχία.

  • Γ.γ. προς ΔΣ Συλλόγου
  • Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.
  • Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. προς ΔΣ Συλλόγου
  • Πρόεδρος Ομοσπονδίας

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν επίσης:

Ο Γ.Γ. Δ.Τ. κος Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Γ.Γ. Συντονισμού κος. Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Τσουβάλας Κων/νος, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης και έκλεισε με χαιρετισμό προς τα μέλη ο Πρόεδρος της ΠΟΠΠ-ΥΔΤ κος Κολοβός Γεώργιος.

Η εκδήλωση είχε πολλούς τυχερούς, καθώς εκτός από τα τυχερά φλουριά στις βασιλόπιτες που κόπηκαν, μοιράστηκαν πολλά δώρα στις κληρώσεις λαχνών.

Ακολούθησε χορός σε πολύ ευχάριστο κλίμα, όπου τα μέλη τη μπάντας του Πυροσβεστικού Σώματος, μαζί με την πολύ καλή παρουσία της χορευτικής ομάδας της ΓΑΔΑ, κράτησαν σε υψηλό επίπεδο την διάθεση των παρευρισκομένων, οι οποίοι διασκέδασαν για αρκετές ώρες.

About The Author

Related posts