Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔιάφοραΠροσφορές Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας

Προσφορές Κινητής & Σταθερής Τηλεφωνίας

Οι προσφορές είναι διαθέσιμες για τα τους εργαζομένους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, καθώς σε κάθε επιλογή προγραμμάτων παρέχεται η απεριόριστη επικοινωνία μεταξύ όλων των γραμμών που εντάσσονται κάτω από αυτές τις προσφορές ανεξαρτήτως ΑΦΜ στο οποίο καταχωρείται η κάθε γραμμή.

 1. Κάθε γραμμή θα γίνεται στο όνομα του κατόχου για να έχουν την επιλογή να προβούν σε αλλαγές και προσθήκες ή αφαιρέσεις των extra παροχών που πιθανά θα επιλέξουν.

2.  Όσοι συνδρομητές είναι σε άλλες εταιρίες θα μπορούν να προχωρήσουν σε φορητότητα τους στο δίκτυο της Vodafone στις προνομιακές αυτές προσφορές τον μήνα της ανανέωσης για τα κινητά τους και την ημερομηνία λήξης για τα σταθερά τους.

3.  Για όσους συνδρομητές επιθυμούν να δημιουργήσουν νέες συνδέσεις με νέους αριθμούς θα μπορούν άμεσα να προχωρήσουν από την στιγμή που έχουμε τα στοιχεία που ζητάμε για καταχώρηση των προσφορών.  Τα ποσά των επιδοτήσεων δίνονται από την αρχή κάθε προγράμματος.

4.  Για συνδρομητές που είναι ήδη στο δίκτυο της Vodafone στην κινητή τηλεφωνία, θα μπορούν να αλλάξουν στις προνομιακές προσφορές όταν λήξει το συμβόλαιό τους!

Δυστυχώς δεν μπορεί να εντάχθεί στις προσφορές σταθερής τηλεφωνίας κάποιος συνδρομητής της Vodafone του τρέχοντος προγράμματος ακόμα κι αν έχει λήξει η προηγούμενη σύμβασή του και σε όσους έχουν οικιακά Προγράμματα (Vodafone Home).

5.  Κάθε συνδρομητής πρέπει να γνωρίζει πως οι προσφορές αυτές ΔΕΝ είναι διαθέσιμες από τις αλυσίδες καταστημάτων της Vodafone και δεν μπορούν να απευθυνθούν σε κανένα κατάστημα ή τηλεφωνικό κέντρο για την εξυπηρέτησή τους. Θα πρέπει αποκλειστικά να καλέσουν στο κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας SLVnet στο 2106614410 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09.00-17.00.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά Vodafone One net Office.

Πατήστε εδώ για να δείτε την προσφορά Vodafone One net Start.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά τις προσφορές κινητής – σταθερής τηλεφωνίας.

RELATED ARTICLES

Most Popular